Natuurgeneeskundig therapeut Breda

 

Als natuurgeneeskundig therapeut in Breda ben ik te vinden in Brabantpark. In mijn therapie maak ik gebruik van diverse methoden om gezonder te worden. Als therapeut ben ik in Breda bij meerdere duurzame en vergroenende initiatieven betrokken. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt uw natuurgeneeskundige therapie vergoed. Zo wordt natuurgeneeskunde voor iedereen bereikbaar. Welkom bij natuurgeneeskunde in Breda!

Aan de slag met je gezondheid...

 

..maar vind je niet de antwoorden die je zoekt of loop je telkens weer tegen een nieuw probleem aan? Misschien heb je last van een opgezette buik na het eten, of heb je te maken met obstipatie, last van weinig energie, krijg je huiduitslag of heb je slaapproblemen? Als natuurgeneeskundig therapeut in Breda ga ik uit van het principe dat je gezondheid verbeteren begint bij jezelf. Ik help je op een natuurlijke en verantwoorde wijze om hier weer grip op te krijgen. Samen gaan we aan de slag. Kom voor een natuurgeneeskundige therapie langs in Breda.

 

Natuurgeneeskundig therapeut Breda

Hulp bieden bij talloze gezondheidsvraagstukken

 

Ik kan als natuurgeneeskundig therapeut in Breda hulp bieden bij talloze gezondheidsvraagstukken. Dit kunnen asymptomatische of onverklaarbare klachten zijn, het kan evengoed gaan om chronische klachten en emoties die het functioneren belemmeren. Als natuurgeneeskundig therapeut in Breda ben ik erkend en geaccrediteerd. Daarnaast heb ik een missie. Ik wil als life coach in Breda graag een samenwerking tussen de zorgdisciplines bewerkstelligen.

Ieder mens is uniek

 

In mijn optiek is elk mens een individu. Daardoor is ook de uiting van een klacht of ziekte altijd uniek. Er zijn tal van verschillende factoren waarom de ene persoon wel ziek wordt en iemand anders weer totaal op een andere manier. Ik ga als natuurgeneeskundig therapeut in Breda altijd op zoek naar de oorzaken die achter het probleem liggen. Een natuurgeneeskundige therapie geeft geen vervelende bijwerkingen, juist omdat ze geïndividualiseerde is. De behandeling kan meer tijd in beslag nemen, maar geeft altijd een beter resultaat. Zo vind jij je levensvreugde terug. Genoeg redenen dus om voor mij als natuurkundig therapeut te kiezen en een ritje te maken naar Breda. 

Joyti Natuurgeneeskunde

Adres:  Wolvenring 46, 4817GD Breda

E-mail: liedewij@joyti.nl

Mobiel: 0628216418

© 2020 joyti.nl alle tekst en fotomateriaal is eigendom van Liedewij Giri