Natuurgeneeskundig therapeut in Breda

 

Joyti Natuurgeneeskunde in Breda is de eigen praktijk van Liedewij Giri. Zij is een erkend therapeut met een geregistreede praktijk die professionele, holistisch en natuurgeneeskundig therapie aanbiedt in en rondom Breda. Natuurgeneeskunde is een therapie die uitgaat van de kracht van de natuur, het genezende vermogen van het lichaam en zoekt naar een gezonde oplossing van een klacht of hulpvraag door te kijken naar de behoefte van de persoon. Om de titel natuurgeneeskundig therapeut te mogen voeren heb ik een lange geaccretideerde opleiding gevolgd met medische basis kennis en jaarlijkse bijscholing. Hierdoor kan ik jou de mogelijkheid aanbieden om bij een aanvullende verzekering in aanmerking te komen voor een zorgvergoeding. Als natuurgeneeskundig therapeut in Breda ga ik graag met jou aan de slag om je gezondheid te verbeteren en (langdurige) klachten te voorkomen en te verhelpen. Lees hieronder verder hoe Joyti Natuurgeneeskunde in Breda dit voor jou kan doen! 

Liedewij natuurgeneeskundig therapeut in Breda

Natuurgeneeskunde heeft voor Liedewij Giri een directe verbinding met de natuur. Als natuurgeneeskundig therapeut richt ik mij ook op diverse projecten in de natuur in Breda, zoals sociale moestuinen en kruidenwandelingen. De behandelwijzen die ik toepas breng ik daarmee ook zelf in de parktijk en leer daar weer van. Door mijn contact met de natuur biedt ik jou een extra inzicht als natuurgeneeskundig therapeut en alternatieve geneeswijzen in Breda

Natuurgeneeskundig therapeut Breda

De behandelingen en werkwijze

De behandelingen en werkwijze bij Joyti Natuurgeneeskunde gaan uit van een complete aanpak, een persoonlijke behandeling in een natuurlijke en holistische visie. Daarbij gebruikt Liedewij Giri natuurlijke middelen zoals geneeskrachtige kruiden (fytotherapie). Naast  natuurlijke producten wordt er in de therapie ook gepersonaliseerd, waar de behandelwijzen op worden aangepast. Samen kijken wij naar voeding, beweging, leefstijl, stress-factoren en de steun die je krijgt uit je omgeving om te kunnen veranderen naar een gezondere leefstijl. Alles moet kloppen bij de weg naar gezondheid, zelfs hoe sterk een prikkel van een behandeling is. Als dit niet gebeurt dan kost dit je energie en zal er geen volledige genezing plaatsvinden maar nog meer klachten ontstaan.

Neem contact op of laat je vraag achter

Naam  
E-mail  
Telefoonnummer  
Bericht  
  

Joyti Natuurgeneeskunde

Adres:  Wolvenring 46, 4817GD Breda

E-mail: liedewij@joyti.nl

Mobiel: 0628216418

© 2020 joyti.nl alle tekst en fotomateriaal is eigendom van Liedewij Giri