Natuurgeneeskunde

 

Door mij 5 jarige opleiding op HBO 6 niveau, ben ik zowel medisch als op kruidenleer en massage hoog opgeleid binnen de natuurgeneeskunde. Dit zorgt ervoor dat ik een brede aanpak met veel onderliggende kennis kan aanbieden tijdens een behandeltraject. Ik werk samen met reguliere geneeskunde, maar op wél op mijn eigen manier. De inzichten van natuurgeneeskunde helpen als complementaire en alternatieve therapie bij chronische processen op een natuurlijke manier. In het therapeutische gesprek zet ik mijn vaardigheden als life coach in. Dat maakt dat ik een breed dienstenpakket kan inzetten. 

Krijg je niet echt de vinger achter jouw klachten?

 

Natuurgeneeskunde is een therapie die gebruik maakt van natuurlijke methoden die helpen om gezonder te worden. Wil je dus iets aan je gezondheid doen, maar krijg je niet echt de vinger achter de klachten? Heb je een opgezette buik na het eten, of last van obstipatie, voel je dat je weinig energie hebt, heb je huiduitslag of problemen met slapen? Wil je zelf weer het gevoel hebben de richting van je eigen leven te kunnen bepalen en oude patronen los te laten? In alle gevallen kan natuurgeneeskunde je echt verder helpen. Natuurgeneeskunde belast je lichaam niet, dus geen bijverschijnselen. Je moet wel zelf aan de slag, maar daar help ik je als geaccrediteerde natuurgeneeskundige therapeut in Breda graag bij.

 

Ik ben als specialist in natuurgeneeskunde erkend en geaccrediteerd

 

Natuurgeneeskunde is een vak. Om hierin gespecialiseerd te zijn heb ik een 5 jarige opleiding gevolgd op HBO 6 niveau. Hiermee ben ik bekwaam opgeleid én geaccrediteerd bij de beste beroepsvereniging. Bent u aanvullend verzekerd, dan kan het zo zijn dat u in aanmerking komt voor een vergoeding lees meer >. U kunt bij mij terecht voor verschillende gezondheidsproblematieken. Dit kunnen zowel asymptomatische klachten zijn, psychosociale vraagstukken of over onverklaarbare klachten en opmerkelijke bijwerkingen gaan. Ook als u te maken heeft met chronische klachten die het functioneren belemmeren, kan natuurgeneeskunde echt hulp bieden. Mijn persoonlijke missie is samenwerking met andere zorgdisciplines om de zorg voor de patiënt zo goed mogelijk te laten verlopen. Natuurgeneeskunde heeft een andere visie dan reguliere geneeskunde. In een holistische kijk op de mens, worden emoties én mentale én fysieke aspecten in een onderlinge interactie met elkaar meegenomen. Bijzonder is mijn kijk op de temperamentenleer. Hierin neem ik zowel het unieke van de persoon mee én sluit ik met een behandeling aan op die gezondmakende beweging. Om de 4 natuurkwaliteiten zo ver door te trekken tot in het recept is echt uniek en wordt op geen andere opleiding in Nederland onderwezen, dan de NAVN. Dit maakt dat mijn natuurlijke remedies nog beter aansluiten op een snel herstel. Iedereen krijgt een gepersonaliseerde behandeling aangeboden middels een behandelplan. 

Als specialist in natuurgeneeskunde weet ik dat elk mens uniek is en dus baat heeft bij een unieke aanpak

 

Als specialist in natuurgeneeskunde weet ik dat elk mens individueel is. Dat vraagt dus altijd om een eigen en unieke aanpak van de klachten. Er zijn verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat een behandeling bij de ene persoon wel helpt, maar bij iemand anders dus totaal niet aanslaat. Kies je voor natuurgeneeskunde, dan wordt altijd onderzoek gedaan naar de oorzaken die achter het probleem liggen. Bij een goede natuurgeneeskundige therapie wordt de patiënt niet belast met medicatie of een behandeling, waardoor de meeste bijwerkingen ontstaan. In mijn therapie houd ik rekening met het vermogen van het lichaam. Ik kan daarin kiezen voor het eerst voeden van de organen, zodat deze in kracht en functie toenemen. Daarna wordt over gegaan om de belastende afvalstoffen uit te gaan scheiden. Dit loslaten van vervuiling kan een intensief project zijn. Met iedere stap vooruit komt ook de levensvreugde weer terug. 

Joyti Natuurgeneeskunde

Adres:  Wolvenring 46, 4817GD Breda

E-mail: liedewij@joyti.nl

Mobiel: 0628216418

© 2020 joyti.nl alle tekst en fotomateriaal is eigendom van Liedewij Giri