Life coach Breda

 

Bij mijn werk als life coach in Breda maak ik veelvuldig gebruik diverse gesprekstechnieken, zoals transactionele analyse, NLP, het therapeutische en coachende gesprek. Daarnaast gebruik ik mijn inzichten als natuurgeneeskundig therapeut in Breda om zicht te krijgen op de diepgang van bepaalde patronen.

In de natuur gaat het makkelijker

 

Wat dacht je van een wandelgesprek voor life coach in Breda, waarbij de ruimte van de natuur als helend decoor dient. De beweging zorgt voor diepere reflectie tijdens de therapie. Vaak helpt het om de zaken in het juiste perspectief te zetten en geeft orde weer de nodig overzicht. Hierdoor keert de rust weer terug en neemt de overprikkeling af. Dit kunnen kortere vraagstukken zijn, maar ook over langdurige klachten gaan waar je fysiek en emotioneel last van hebt. Daarbij kan ik je in mijn vak als natuurgeneeskundig therapeut extra in ondersteunen. We vinden een buitenlocatie in of rond Breda, voor de sessie van Life coach Breda. Een natuurlijke en verantwoorde manier is altijd de beste manier om aan jouw gezondheid te werken. 

 

Erkende therapeut

 

Nog vóórdat ik een erkende therapeut was, behaalde ik mijn diploma als coach. Coachen gaat over praten en iemadn op weg helpen. Als therapeut ben ik echt bevoegd om ook natuur-medicatie voor te schijven op basis van mijn accreditatie en erkenning als natuurgeneeskundig therapeutMijn persoonlijke missie is om de verschillende zorgdisciplines verder naar elkaar toe te laten groeien, om de persoon zo goed mogelijk te begeleiden naar gezondheid. Als Life coach kan ik jou in mijn praktijk of een bos in Breda nóg een stapje verder helpen, door ook te kijken naar voeding als geneeskunde en niet als dieet. Vanuit lichaamsgerichte therapie kunnn dit oefeningen voor thuis zijn. Het gaat niet alleen om bewegen of sport, maar juist op wat voor soort manier die jij ook vol kunt houden.

Voor evt vergoeding via je zorgverzekering lees meer >

Ieder mens is anders, dat vraagt om een individueel behandeltraject

 

Iedereen is anders, iedereen is een individu. Dat vraagt dus ook om een unieke aanpak. Dat wat voor de ene persoon wel helpt, hoeft bij een ander helemaal niet zo te zijn. Daarom ga ik op zoek naar het onderliggende probleem van een klacht. Daarbij wordt vaak een emotionele snaar of een ervaring uit het verleden geraakt. Door een veilige omgeving te creëren, schep ik de mogelijkheid om samen door hele persoonlijke vraagstukken te gaan. In het traject krijg je zicht op je eigen bekwaamheid en talenten. De therapie is niet belastend, maar bevrijdend. Overtollige lasten wordt losgelaten, in het natuurlijke ritme van de wandeling. Op die manier vind je vanzelf de levensvreugde weer terug en heb je je dagelijks beweging en gezonde buitenlucht weer gehad. Samen erop uit of in mijn praktijk. Wees welkom!