Life coach Breda

 

Bij mijn werk als life coach in Breda maak ik veelvuldig gebruik diverse gesprekstechnieken, zoals transactionele analyse, NLP, het therapeutische en coachende gesprek. Daarnaast gebruik ik mijn inzichten als natuurgeneeskundig therapeut in Breda om inzicht te krijgen in de diepgang van bepaalde patronen.

Life coach in Breda, daar loop je me weg

 

Wat dacht je van een wandelgesprek voor life coach in Breda, waarbij de ruimte van de natuur als helend decoor dient. De beweging zorgt voor diepere reflectie tijdens het traject. Vaak helpt het om de zaken in het juiste perspectief te zetten en geeft orde weer de nodig overzicht. Hierdoor keert de rust weer terug en neemt de overprikkeling af. Dit kunnen kortere vraagstukken zijn, maar ook over langdurige klachten gaan waar je fysiek en emotioneel last van hebt. Daarbij kan ik je in mijn vak als natuurgeneeskundig therapeut extra in ondersteunen. We vinden een buitenlocatie in of rond Breda, voor de sessie van Life coach Breda. Een natuurlijke en verantwoorde manier is altijd de beste manier om aan jouw gezondheid te werken. 

 

Soms kunnen klachten onverklaarbaar zijn

 

Ik kan mensen helpen bij tal van verschillende gezondheidsvraagstukken. Die vraagstukken kunnen asymptomatisch zijn en ook onverklaarbaar zijn. Het kan gaan om chronische klachten, emoties die het dagelijkse functioneren belemmeren en andere levensproblematieken. Als life coach in Breda ben ik erkend en geaccrediteerd binnen de natuurgeneeskunde. Mijn persoonlijke missie is om de verschillende zorgdisciplines verder naar elkaar toe te laten groeien, om de persoon zo goed mogelijk te begeleiden naar gezondheid. Voor evt vergoeding via je zorgverzekering lees meer >

Ieder mens is anders,

 

dat vraagt om een individueel behandeltraject

 

Iedereen is anders, iedereen is een individu. Dat vraagt dus ook om een unieke aanpak. Dat wat voor de ene persoon wel helpt, hoeft bij een ander helemaal niet aan te slaan. Daarom ga ik op zoek naar het onderliggende probleem van een klacht. Daarbij wordt vaak een emotionele snaar of een ervaring uit het verleden geraakt. Door een veilige omgeving te creëren, schep ik de mogelijkheid om samen door hele persoonlijke vraagstukken te gaan. In het traject krijg je zicht op je eigen bekwaamheid en talenten. De therapie is niet belastend, maar bevrijdend. Overtollige balast wordt losgelaten, in het natuurlijke ritme van de wandeling. Op die manier vind je vanzelf de levensvreugde weer terug en heb je je dagelijks beweging en gezonde buitenlucht weer gehad. Samen erop uit, of in mijn praktijk. Wees welkom!

Joyti Natuurgeneeskunde

Adres:  Wolvenring 46, 4817GD Breda

E-mail: liedewij@joyti.nl

Mobiel: 0628216418

© 2020 joyti.nl alle tekst en fotomateriaal is eigendom van Liedewij Giri